Květen 2007

Různé fota

27. května 2007 v 11:54 | Terka |  HSM2-Galerry
Tady jsou různé fotky herců z High School Musicalu 2:

Fotky z natáčení

27. května 2007 v 11:32 | Terka |  HSM2-Galerry
Sehnala jsem nějaké fotky z natáčení HSM 2, doufám, že se vám budoul líbit. Tady jsou:

High school musical 2

27. května 2007 v 11:17 | Terka |  High school musical 2
Premiéra je naplánovaná na 17.8.2007. já se už nemůžu dočkat škoda, že se k nám asi nedostane a nechápu proč. High school musical se sem taky nedostal a je to výbornej film a High school musical 2 by měl být ještě lepší. No bohužel máme smůlu a já ho budu zase muset někde shánět, no co se dá dělat. Někde jsem našla že je k HSM 2 už i sountrack, ale připadá mit to divný že ještě před tím než se objeví na obrazovco film, tak je už hotový sountrack. No necháme se překvapit, když něco seženu tak to sem hned dodám. Tak se mějte pěkně a neprpělivě čekejte se mnou na High school musical 2.

Zac na 9 ročníku American Idol

27. května 2007 v 11:07 | Terka |  Zac-Akce,které navštívil
Takže Zac se účastnil finále 9 řady American Idol (u nás pod názvem Superstar). Mně osobně se stašně líbí jak byl oblečenej, ta zelená bunda (nebo co to je) mu fakt sekne, teda alespoň podle mého názoru. No dám sem pár fotek tak se podívejte a ohodnoťte také.

Nádherná fotka Zaca

23. května 2007 v 11:40 | Terka |  Zac-Gallery
Tohle snad nejhezčí fotka Zaca kterou jsem v poslední době viděla. Vyniknou na ní jeho nádherné oči. No pokochejte se sami
No není nádhernej

Fotky z High school musicalu

22. května 2007 v 18:43 | Terka |  HSM-Gallery
Mám tady fotky z filmu tak se podívejte (je to popořadě jak se odehrával děj, takže kdo to ještě neviděl si to může domyslet)
Seznámení Troye s Gabriellou (Start of Someting New)
Ve škole
Na prvním konkurzu
Druhý konkurz (Breaking free)
A všechno dobře dopadlo.

Klip Say OK

22. května 2007 v 10:09 | Terka |  Vanessa- "V" a Nieuwe
Druhý Vanessyn klip se jmenuje Say OK. Mně osobně se ta písnička hodně líbí a klip je taky docela dobrej. Hraje tam i Zac Efron a vypadá tam jako vždycky úžasně. No podívejte se sami.

High school musical

21. května 2007 v 19:18 | Terka |  HSM
Premiéra byla 20. ledna 2006. V Americe je velmi populární, k nám se bohužel nedostal čož je velká škoda, vyděla jsem ho a je fakt dobrej. A ještě vetší škoda je, že se k nám nedostane ani dvojka. No a teď trochu o tom filmu:
Gabriella Montez (Vanessa Hudgens) se potká na oslavě Silvestra s Troyem Boltonem (Zac Efron), náhodou je vyberou aby spolu zazpívali duet. Troy se s Gabriellou seznámí a zamiluje se do ní, Gabriella ale rychle z oslavy zmizí. Děj pokračuje tím že Troy jde do školy a tam potká Gabriellu, která mu řekne že se sem s matkou přistěhovali. Blíží se termín konkurzu do školního muzikálu Troy s Gabriellou jsou vybráni aby zpívali hlavní představení, ale Troyovi ve vystupování brání jeho basketbalový tým v čele s jeho otcem (jeho otec je trenérem). Vše se nakonec vyřeší a Troy s Gabriellou sklidí velký aplaus a basketbalový tým vyhraje mistrovství.
Troy Bolton - Zac Efron
Gabriella Montez - Vanessa Anne Hudgens
Sharpay Evants - Ashley Tisdale
Ryan Evants - Lucas Grabeel
Chad - Corbn Bleu
Taylor - Monique Coleman

Fotky Vanessy

21. května 2007 v 10:24 | Terka |  Vanessa-Gallery
Našla jsem hezké fota Vanessy tak se podívejte:

Životopis Vanessy

21. května 2007 v 10:08 | Terka |  Vanessa-About her
Datum narození: 14.12.1988
Místo narození: Salinas, Kalifornie
Kariéra:
V roce 2003 debutovala ve filmu Třináctka. V létě 2004 si zahrála ve filmu Thunderbirds. Poté začala hostovat v různých show, např. Quintuplets a The Brothers Garcia, a dostávala i další role zejména u společnosti Disney např. Corrie on The Suit Life of Zack and Cody on Disney. V roce 2006 zužitkovala svůj talent (hraní, zpívání, tancování) v muzikálu High School Musical, který se stal velmi populárním. Poté dostala nabídku na nahraní svého CD. Její CD obsahuje pop, rock, electroniku a R&B. CD se jmenuje ''V'' a první dva singly se nazývají Come Back To Me a Say OK.

Zac s Vanessou na Hawaji

20. května 2007 v 18:59 | Terka |  Zanessa - Candids
Zac byl pár dní na Hawaji a s Vanessou Hudgens, vypadá to tak že spolu asi chodí no však se podívajte sami tady jsou nějaké fotky:

Avatary Zaca

20. května 2007 v 18:12 | Terka |  Zac-grafika(avatary,blendy....)
Nějaké avatary Zaca:

Zac na devátém ročníku Young Hollywood Awards

18. května 2007 v 18:36 | Terka |  Zac-Akce,které navštívil
Zac se účastnil devátého ročníku Young Hollywood Awards, myslím že uděloval nějakou cenu,
no ale to není důležité. Tady jsou nějaký fotky:
Myslím že na některejch fotkách vypadá úžasně.

Zac v klipu Say OK

17. května 2007 v 20:58 | Terka |  Zac-Gallery
Zac si zahrál v klipu Vanessy Hudgens Say Ok, tady jsou nějaký fotky:

Hezký fotky Zaca

17. května 2007 v 20:37 | Terka |  Zac-Gallery

Filmografie

17. května 2007 v 17:12 | Terka |  Zac-About him
1. The big wide world of Carl Laemke - Pete Laemke (2003)
2. ER - Luke Tomello (2003)
3. The Guardian - Bobby Neville (2004)
4. Miracle run - Steven Morgan (2004)
5. CSI: Miami - Seth Dawson (2005)
6. The Derby Stallion - Patrick McCardle (2005)
7. Summerland - Cameron Bale (2005)
8. Navy NCIS: Naval criminal investigative service - Danny (2006)
9. High school musical - Troy Bolton (2006)
10. The Suit life of Zac and Cody - Trevor (2006)
11. Heist - roznašeč pizzy (2006)
12. If you lived here, You'd be home - Cody (2006)
Připravuje se: High school musical 2 - premiéra 17.8.2007
Hairspray - premiéra 20.7.2007
S hercama z High school musicalu.

Životopis

17. května 2007 v 16:49 | Terka |  Zac-About him
Jméno: Zachary David Alexander Efron
Datum narození: 18.10.1987
Místo narození: San Luis Obispo, Kalifornie
Sourozenci: Bratr Dylan
Rodiče: David a Starla
No a teď pár hezkých fotek Zaca: